Rustig bungalowpark

Striks Erve vormt een oase van rust te midden van de weelderige natuur van het Reestdal. Dit kleinschalige vakantiepark biedt de ideale ontsnapping aan de dagelijkse drukte en hectiek. Hier vind je de perfecte setting om te ontstressen en ten volle te genieten van je vakantie.

Echte Ontspanning

In tegenstelling tot veel andere vakantieparken, waar drukte en bedrijvigheid de boventoon voeren, draait alles bij Striks Erve om rust. Onze vakantiebungalows zijn omgeven door ruime tuinen die je volledige privacy bieden. Of je nu rustig een boek wilt lezen, de natuur in wilt trekken voor een ontspannen wandeling of fietstocht, of een gezellige spelletjesavond wilt houden, bij Striks Erve kun je echt genieten van "quality time" met je partner of gezin. Voor wie op zoek is naar de ultieme ontspanningsvakantie, hebben we vakantiebungalows met een bubbelbad of sauna om je verblijf extra bijzonder te maken.

Midden in de Natuur

Landschapspark Striks Erve wordt omringd door het schitterende Reestdal, een uniek natuurlijk juweel in Overijssel dat uitnodigt tot prachtige wandel- en fietstochten. Ten noordwesten van Striks Erve bevinden zich de grootste 'Wetlands' van West-Europa, namelijk De Wieden en De Weerribben. Dit uitgestrekte water- en moerasgebied biedt een overvloed aan flora en fauna en is perfect voor een rustgevend boottochtje met een fluisterboot. Als je meer wilt weten over de omgeving, kun je terecht op onze omgevingspagina, waar je alle informatie vindt om jouw verblijf nog onvergetelijker te maken.

Bij Striks Erve draait alles om het omarmen van de natuur, het vinden van sereniteit en het beleven van onvergetelijke momenten met je dierbaren. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring, waar de schoonheid van de natuur hand in hand gaat met de rust van ons vakantiepark.

Onze vakantiehuizen

Bekijk hieronder de vakantiebungalows en kies het huisje dat het beste bij je past.


Type accommodatie 4 pers. Standaard 4 pers. Comfort 6 pers. Standaard 6 pers. Comfort
Woonkamer Open haard Houtkachel Elektrische sfeerhaard
Algemeen Wasmachine Wasdroger Huisdiervrij Huisdier welkom Sauna
Badkamer Douche Ligbad Bubbelbad
Slaapkamer Extra televisie op kamer Slaapkamer(s) beneden
Verdieping Extra toilet Extra wastafel op slaapkamer
Wifi Wifi (gratis) Zoekfilter verwijderen