Rustig bungalowpark

Striks Erve is een heerlijk rustig bungalowpark midden in de natuur van het Reestdal. Dit kleinschalige vakantiepark is ideaal om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en hectiek. Perfect om te ontstressen en geeft je de gelegenheid volop te genieten van je vakantie.

Echt ontspannen

Waar je bij andere vakantieparken constant drukte om je heen hebt, vind je de rust bij Striks Erve. De vakantiebungalows beschikken over ruime tuinen met veel privacy. Lees rustig een boek, loop of fiets de natuur in of doe een gezellig spelletjesavond. Bij Striks Erve ervaar je echte ‘quality time’ met je partner of gezin. Ga je voor de ultieme relax vakantie? Kies dan een van onze vakantiebungalows met bubbelbad of sauna.

Midden in de natuur

Landschapspark Striks Erve wordt omgeven door het Reestdal. Een stukje prachtig en unieke natuur in Overijssel, dat zich uitstekend leent voor mooie wandelingen en fietstochten. Ten Noordwesten van Striks Erve vind je de grootste ‘Wetlands’ van West-Europa aan, De Wieden en De Weerribben. Een netjes water- en moerasgebied vol flora en fauna, perfect voor een boottochtje met de fluisterboot. Meer informatie over de omgeving vind je op de omgevingspagina.

Onze vakantiehuizen

Bekijk hieronder de vakantiebungalows en kies het huisje dat het beste bij je past.


Type accommodatie 4 pers. Standaard 4 pers. Comfort 6 pers. Standaard 6 pers. Comfort
Woonkamer Open haard Houtkachel Elektrische sfeerhaard
Algemeen Wasmachine Wasdroger Huisdiervrij Huisdier welkom Sauna
Badkamer Douche Ligbad Bubbelbad
Slaapkamer Extra televisie op kamer Slaapkamer(s) beneden
Verdieping Extra toilet Extra wastafel op slaapkamer
Wifi Wifi (gratis) Zoekfilter verwijderen