Wat kleinschalige vakantieparken te bieden hebben 

Het kleinschalig vakantiepark Striks Erve biedt vele voordelen ten opzichte van grotere vakantieparken. Hieronder volgen enkele voordelen:

1. Rust en privacy: Kleinschalige vakantieparken, zoals Striks Erve, hebben doorgaans minder accommodaties en daardoor minder bezoekers. Hierdoor zijn er minder mensen op het park en is er meer rust en privacy voor de gasten.

2. Persoonlijke aandacht: Doordat kleinschalige vakantieparken, zoals Striks Erve, minder accommodaties hebben, is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Gasten kunnen rekenen op een persoonlijke ontvangst en er wordt vaak meer tijd en aandacht besteed aan hun wensen en behoeften.

3. Gezelligheid: Striks Erve heeft een gezellige en knusse sfeer. Door de knusse sfeer raken gasten sneller met elkaar in gesprek en hierdoor ontstaat er vaak snel een gezellige en ontspannen sfeer op het park.

4. Minder massatoerisme: Kleinschalige vakantieparken zijn vaak gelegen in rustige en groene gebieden. Hierdoor zijn ze minder aantrekkelijk voor het massatoerisme en kunnen gasten genieten van de rust en stilte die de omgeving te bieden heeft.

5. Meer natuur en rust: Door de ligging van kleinschalige vakantieparken is er vaak meer natuur en rust in de omgeving. Gasten kunnen genieten van de mooie landschappen en de natuurlijke omgeving zonder gestoord te worden door grote groepen andere toeristen.

Kortom, een kleinschalig vakantiepark biedt vele voordelen voor rustzoekers, mensen die persoonlijke aandacht waarderen en mensen die op zoek zijn naar een gezellige en knusse sfeer. Gelegen in rustige en groene omgevingen, bieden ze veel natuurlijke en rustige omgevingen.

Onze vakantiehuizen

Bekijk hieronder de vakantiebungalows en kies het huisje dat het beste bij je past.


Type accommodatie 4 pers. Standaard 4 pers. Comfort 6 pers. Standaard 6 pers. Comfort
Woonkamer Open haard Houtkachel Elektrische sfeerhaard
Algemeen Wasmachine Wasdroger Huisdiervrij Huisdier welkom Sauna
Badkamer Douche Ligbad Bubbelbad
Slaapkamer Extra televisie op kamer Slaapkamer(s) beneden
Verdieping Extra toilet Extra wastafel op slaapkamer
Wifi Wifi (gratis) Zoekfilter verwijderen