Vuurwerkvrij vakantiepark

Bij Striks Erve houden we van rust, ook tijdens Oud & Nieuw. Hierom is het volledige vakantiepark dan ook vuurwerkvrij. Dit betekend dat er op het gehele park geen vuurwerk mag worden afgestoken, ook niet tijdens Oud & Nieuw. Dit maakt de vakantiehuisjes dan ook een ideale verblijven voor gezelschappen die niet omringt willen worden door harde knallen.

In de omgeving van Striks Erve is het wel toegestaan om vuurwerk af te steken. Hierover heeft Striks Erve namelijk geen bevoegdheid. Hierdoor kunnen we helaas niet garanderen dat u geen enkele knal hoort. Wel ligt het bungalowpark in een rustige omgeving, waardoor uw overlast van het vuurwerk beperkt zal zijn.

Vakantiepark Oud en Nieuw met een hond

Heeft u een hond? Dan is een verblijf tijdens Oud en Nieuw op Landschapspark Striks Erve ook aan te raden. Hoewel het mogelijk is dat de hond af en toe een knal zal horen, zullen de honden over het algemeen een stuk rustiger en minder gestrest zijn op het rustige park, dan in een drukke woonwijk waar volop vuurwerk wordt afgestoken. Wilt u met een hond verblijven op Striks Erve? Bekijk dan hier de vakantiehuizen waar een hond is toegestaan en zie welke nog beschikbaar zijn voor Oud en Nieuw.  

Alle vakantiehuizen


Type accommodatie 4 pers. Standaard 4 pers. Comfort 6 pers. Standaard 6 pers. Comfort
Woonkamer Open haard Houtkachel Elektrische sfeerhaard
Algemeen Wasmachine Wasdroger Huisdiervrij Huisdier welkom Sauna
Badkamer Douche Ligbad Bubbelbad
Slaapkamer Extra televisie op kamer Slaapkamer(s) beneden
Verdieping Extra toilet Extra wastafel op slaapkamer
Wifi Wifi (gratis) Zoekfilter verwijderen