Laat uw huisdier niet achter tijdens de vakantie, neem ze mee op avontuur! 

Op vakantie gaan is het leukste met je huisdier, hierom hebben we bij Landschapspark Striks Erve verschillende vakantiehuisjes waarbij huisdieren zijn toegestaan. Striks Erve is een kleinschalig vakantiepark dat op de grens van Overijssel en Drenthe ligt en vlakbij de bossen...  Ideaal voor ieder baasje dat graag met hun huisdier op vakantie wilt in Overijssel of Drenthe. 

Gezellig vakantiepark geschikt voor honden

Het is niet alleen dat een hond welkom is in onze vakantiehuizen, ze kunnen er hun lol op! Striks Erve ligt midden in de natuur van het Reestdal en is een fantastische plek om lange wandelingen te maken in de natuur.

Hondenspeelbos in de Staphorster Bossen

In de Staphorster Bossen vindt u een hondenspeelbos. Een stuk bos van 9 hecatare is in zijn geheel omheind met gaas van 150 cm. Hoog. Er zijn klaphekjes, met een sluis bij de ingang van het Speelbos. De ingang is gesitueerd bij de parkeerplaats (hoek Kanlaan/Kampweg).

Honden kunnen in het Speelbos veilig rennen en spelen. Zo veroorzaken ze (bijna) geen overlast meer voor de omgeving. En hun baasjes wandelen ‘veilig’ omdat ze weten dat hier hun hond niet kan weglopen. Hoewel struinen door het gebied is toegestaan, is er ook een wandelpad aangelegd om een rondje te lopen. Hier kan uw viervoeter naar hartenlust spelen en rennen met andere honden. Parkeerplaats: hoek Kanlaan / Kampweg.

Onze vakantiehuizen met huisdier te huur: