Laat uw huisdier niet achter tijdens de vakantie, neem ze mee op avontuur! 

Vakantie vieren met je huisdier is een van de meest lonende en plezierige ervaringen. Bij Landschapspark Striks Erve begrijpen we dit helemaal, en daarom hebben we verschillende vakantiehuisjes waar huisdieren van harte welkom zijn. Striks Erve is een knus en kleinschalig vakantiepark dat zich op de grens van Overijssel en Drenthe bevindt, temidden van weelderige bossen en schilderachtige landschappen. Dit maakt het de ideale bestemming voor iedereen die graag zijn of haar trouwe viervoeter mee wil nemen op vakantie in de prachtige regio's Overijssel en Drenthe.

Een Gastvrij Vakantiepark voor Honden

Bij Striks Erve gaat het niet alleen om het toestaan van honden in onze vakantiehuizen, maar ook om ervoor te zorgen dat ze de tijd van hun leven hebben. Ons park is omringd door de natuurlijke schoonheid van het Reestdal, wat een fantastische omgeving biedt voor uitgebreide wandelingen in de ongerepte natuur. Als je een hondenliefhebber bent, is dit de perfecte plek om te genieten van quality time met je harige vriend.

Hondenspeelbos in de Staphorster Bossen

Voor nog meer avontuur en plezier kun je een bezoek brengen aan het hondenspeelbos in de Staphorster Bossen. Dit speciale stuk bos, dat maar liefst 9 hectare beslaat, is volledig omheind met gaas dat 150 cm hoog is. Hier vind je handige klaphekjes, met een sluis bij de ingang van het speelbos, dat zich bij de parkeerplaats bevindt op de hoek van Kanlaan en Kampweg.

In het hondenspeelbos kunnen honden veilig rondrennen en spelen, zonder overlast te veroorzaken in de omgeving. Baasjes kunnen hier met een gerust hart wandelen, wetende dat hun geliefde viervoeter niet weg kan lopen. Bovendien is er naast ruimte om vrij te struinen ook een speciaal wandelpad aangelegd, zodat honden en hun baasjes samen een heerlijk rondje kunnen maken. Je viervoeter kan hier naar hartenlust spelen en ravotten met andere honden. De parkeerplaats is te vinden op de hoek van Kanlaan en Kampweg, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot dit geweldige hondvriendelijke speelparadijs.

Onze vakantiehuizen met huisdier te huur: