Vakantiehuis in Overijssel met hond

Op vakantie gaan is het leukste met je huisdier, daarom hebben we bij Landschapspark Striks Erve verschillende vakantiehuisjes waarbij een hond is toegestaan.

Striks Erve is een kleinschalig vakantiepark dat op de grens van Overijssel en Drenthe. Ook ligt striks Erve vlakbij de bossen en dat is ideaal voor ieder baasje dat graag met hun hond op vakantie wilt in Overijssel of Drenthe. 

Met je hond naar een vakantiepark:

Het is niet alleen dat een hond welkom is in onze vakantiehuizen, ze kunnen er hun lol op! Het Park ligt midden in de natuur van het Reestdal en is een fantastische plek om lange wandelingen te maken in de natuur.

Een fantastisch hondenspeelbos in de Staphorster bossen:

In de Staphorster Bossen vindt u een hondenspeelbos. Een stuk bos van 9 hecatare is in zijn geheel omheind met gaas van 150 cm. Hoog. Er zijn klaphekjes, met een sluis bij de ingang van het Speelbos. De ingang is gesitueerd bij de parkeerplaats (hoek Kanlaan/Kampweg).

Honden kunnen in het Speelbos veilig rennen en spelen. Zo veroorzaken ze (bijna) geen overlast meer voor de omgeving. En hun baasjes wandelen ‘veilig’ omdat ze weten dat hier hun hond niet kan weglopen. Hoewel struinen door het gebied is toegestaan, is er ook een wandelpad aangelegd om een rondje te lopen. Hier kan uw viervoeter naar hartenlust spelen en rennen met andere honden. Parkeerplaats: hoek Kanlaan / Kampweg.

Onderstaande huizen zijn te boeken samen met je hond: