Vakantiepark met vakantiehuisjes bij Staphorst

Op zoek naar een vakantiehuisje bij Staphorst? Dan zijn de vakantiebungalows van Landschapspark Striks Erve iets voor jou. Striks Erve is een rustig en kleinschalig vakantiepark in IJhorst, op een kleine afstand van het karakteristieke dorp Staphorst. Na slechts 25 minuten fietsen ben je in het centrum van Staphorst. Maar ook met de auto kun je goed naar Staphorst. Met een klein kwartiertje ben je dan in het centrum. Ook fijn; in Staphorst kun je overal gratis parkeren.  

Staphorst een dorp dat rijk is aan historie en tradities. In Museum Staphorst kun je je inlezen in de historie en kun je de traditionele kleding bewonderen, die ook nu nog veel wordt gedragen. Maar ook voor een leuk middagje shoppen en terrassen kun je goed terecht in Staphorst. Met de vele winkeltjes, terrasjes en lekkere restaurantjes is Staphorst altijd een leuk en interessant uitstapje als je een vakantiehuisje huurt bij Striks Erve. 

Naast Staphorst zijn er nog veel meer leuke en unieke bezienswaardigheden en dingen om te doen in de regio. Meer weten over de omgeving? Bekijk dan de omgevingspagina!

Vakantiehuis Staphorst

Alle vakantiebungalows zijn in de stijl van aangename authentieke Oudhollandse boerderijtjes, maar ieder huisje is uniek. Er is keuze uit 4 of 6-persoons. Bekijk hieronder het aanbod aan vakantiehuisjes en kies het huisje dat het beste bij jou past.
Type accommodatie 4 pers. Standaard 4 pers. Comfort 6 pers. Standaard 6 pers. Comfort
Woonkamer Open haard Houtkachel Elektrische sfeerhaard
Algemeen Wasmachine Wasdroger Huisdiervrij Huisdier welkom Sauna
Badkamer Douche Ligbad Bubbelbad
Slaapkamer Extra televisie op kamer Slaapkamer(s) beneden
Verdieping Extra toilet Extra wastafel op slaapkamer
Wifi Wifi (gratis) Zoekfilter verwijderen