Vakantiepark met vakantiehuisjes bij Staphorst

Op zoek naar een vakantiehuisje bij Staphorst? Dan zijn de vakantiebungalows van Landschapspark Striks Erve iets voor jou. Striks Erve is een rustig en kleinschalig vakantiepark in IJhorst, op een kleine afstand van het karakteristieke dorp Staphorst. Na slechts 25 minuten fietsen ben je in het centrum van Staphorst. Maar ook met de auto kun je goed naar Staphorst. Met een klein kwartiertje ben je dan in het centrum. Ook fijn; in Staphorst kun je overal gratis parkeren.  

Staphorst een dorp dat rijk is aan historie en tradities. In Museum Staphorst kun je je inlezen in de historie en kun je de traditionele kleding bewonderen, die ook nu nog veel wordt gedragen. Maar ook voor een leuk middagje shoppen en terrassen kun je goed terecht in Staphorst. Met de vele winkeltjes, terrasjes en lekkere restaurantjes is Staphorst altijd een leuk en interessant uitstapje als je een vakantiehuisje huurt bij Striks Erve. 

Naast Staphorst zijn er nog veel meer leuke en unieke bezienswaardigheden en dingen om te doen in de regio. Meer weten over de omgeving? Bekijk dan de omgevingspagina of klik op onderstaande foto!

Vakantiehuis Staphorst

Alle vakantiebungalows zijn in de stijl van aangename authentieke Oudhollandse boerderijtjes, maar ieder huisje is uniek. Er is keuze uit 4 of 6-persoons. Bekijk hieronder het aanbod aan vakantiehuisjes en kies het huisje dat het beste bij jou past.

Klik hier om onze bungalows te bekijken

 

Meer lezen over Staphorst? Ontdek de minigids!

In onze minigids vind je alles wat je moet weten om jouw verblijf bij Landschapspark Striks Erve en de omgeving van Staphorst optimaal te benutten. Van lokale evenementen tot prachtige routes door de natuur, en van interessante bezienswaardigheden tot handige tips voor een onvergetelijke vakantie. Blader door de agenda, ontdek nieuwe routes, verken de omgeving en laat je inspireren voor een fantastisch verblijf!

Klaar om meer te ontdekken? Klik op onderstaande om een kijkje in onze minigids te nemen en maak je vakantie bij Landschapspark Striks Erve nog memorabeler!