Vakantiehuisje in IJhorst, Overijssel huren met Kerst

Wil je Kerst dit jaar écht gezellig doorbrengen met familie of vrienden? Huur dan alvast een vakantiehuisje voor een knus kerstweekend of een geslaagde kerstweek.

Gezellig samen met Kerst in een vakantiehuisje

Doordat Landschapspark Striks Erve een kleinschalig en rustig vakantiepark is, is het bij uitstek geschikt voor het vieren van Kerst. De vakantiehuisjes hebben veel ruimte en privacy, waardoor je in alle rust gezellig samen kunt zijn met je gezin, familie of vrienden. De vier- en zespersoons vakantiehuisjes zijn gemaakt in een authentieke Oudhollandse boerderijstijl, dat de perfecte setting biedt voor een gezellige kerst.

In de huisjes kun je heerlijk uitgebreid koken en dineren, samen bordspellen spelen en écht even ‘quality time’ doorbrengen met je naasten. De meeste vakantiehuisjes zijn ook voorzien van een gezellige sfeerhaard, openhaard of houtkachel, waardoor je ’s avonds knus met een lekker drankje bij het vuur kunt zitten tijdens de koude winterse dagen. Wil je er echt warmpjes bijzitten tijdens Kerst? Huur dan een vakantiehuisje met sauna!

Kerstwandeling door de natuur

Het Reestdal veranderd iedere Kerst in een prachtig stukje winterse natuur. Tourist Info Het Reestdal organiseert ieder jaar dan ook een kerstwandeling van 6 of 12 kilometer. De paden gaan door velden en bossen, en ook een stukje langs rivier de Reest. Tijdens de wandeling hoor je soms de midwinterhoorns, wat zorgt voor een bijzondere beleving van de natuur rondom de Kerst. Er is ook gelegenheid voor een hapje en een drankje bij de koek- en zopietenten, hier kun je ook heerlijk even opwarmen bij het kampvuur. Neem voor meer informatie contact op met Tourist Info Het Reestdal.  

Beleef een gezellige kerst, zonder kerststress, in de vakantiehuisjes van Landschapspark Striks Erve.   

Vakantiehuisjes Kerst 2022

Kerst 22-12-2023 tot 27-12-2023 (5 nachten)

Beschikbare vakantiehuisjes voor Kerst van vrijdag 22-12-2023 tot vrijdag 27-12-2023 

Toon aanbieding