Vakantiehuisje in IJhorst, Overijssel huren met Kerst

Wil je Kerst dit jaar écht gezellig doorbrengen met familie of vrienden? Huur dan alvast een vakantiehuisje voor een knus kerstweekend of een geslaagde kerstweek.

Doordat Landschapspark Striks Erve een kleinschalig en rustig vakantiepark is, is het bij uitstek geschikt voor het vieren van Kerst. De vakantiehuisjes hebben veel ruimte en privacy, waardoor je in alle rust gezellig samen kunt zijn met je gezin, familie of vrienden. De vier- en zespersoons vakantiehuisjes zijn gemaakt in een authentieke Oudhollandse boerderijstijl, dat de perfecte setting biedt voor een gezellige kerst.

In de huisjes kun je heerlijk uitgebreid koken en dineren, samen bordspellen spelen en écht even ‘quality time’ doorbrengen met je naasten. De meeste vakantiehuisjes zijn ook voorzien van een gezellige sfeerhaard, openhaard of houtkachel, waardoor je ’s avonds knus met een lekker drankje bij het vuur kunt zitten tijdens de koude winterse dagen. Wil je er echt warmpjes bijzitten tijdens Kerst? Huur dan een vakantiehuisje met sauna!

Beleef een gezellige kerst, zonder kerststress, in de vakantiehuisjes van Landschapspark Striks Erve.   

Vakantiehuisjes Kerstweekend 2020

Beschikbare vakantiehuisjes Kerstweekend 2020

Bekijk hier alle beschikbare vakantiehuisjes voor het Kerstweekend van vrijdag 25-12-2020 tot en met maandag 28-12-2020

Toon aanbieding