Vakantiehuisje huren met Hemelvaart

Ieder jaar op donderdag, 40 dagen na Pasen en 10 dagen voor Pinksteren vieren we Hemelvaartsdag. Wil je Hemelvaart dit jaar eens anders vieren? Huur dan een vakantiehuisje bij Striks Erve tijdens Hemelvaart!

Dauwtrappen

Een typische traditie tijdens Hemelvaart is het dauwtrappen. Met dauwtrappen maak je ’s ochtends vroeg op Hemelvaartsdag een wandeling of fietstocht. Striks Erve ligt in het idyllische Reestdal, deze omgeving is met prachtige wandel- en fietsroutes perfect gemaakt voor het dauwtrappen. Heb je geen fiets meegenomen? Op het park van Striks Erve kun je eenvoudig een fiets huren. Een reguliere fiets met handremmen en versnellingen kun je al huren vanaf € 9,00 per dag. Ook zijn er elektrische fietsen te huur voor € 22,50 per dag. Wil je de fietsen langer huren voor een heel weekend, midweek of een week? Dan gelden er voordeligere tarieven. Neem voor deze actuele prijzen gerust contact op met onze receptie. 

Vanuit Striks Erve kun je gemakkelijk op eigen houtje de prachtige natuur ontdekken, maar je kunt je ook aansluiten bij verschillende georganiseerde ochtendwandelingen in het Reestdal. Op Hemelvaartsdag houdt Tourist Info Het Reestal ieder jaar namelijk een georganiseerde wandeling in De Wijk, in de vroege ochtend. Meer informatie vind je op deze evenementenagenda.    

Lekker tot rust komen

Na een frisse ochtendwandeling of -fietstocht, kun je heerlijk tot rust komen in de vakantiehuisjes van Striks Erve. In het vakantiepark is het heerlijk rustig, waardoor je echt even tot rust kan komen. De huisjes zijn ook voorzien van alle gemakken om lekker comfortabel te verblijven.

Vakantiehuisjes Hemelvaart 2023

Hemelvaart 17-05-2023 tot 22-05-2023 (5 nachten)

Bekijk hier de beschikbare vakantiehuisjes voor Hemelvaart van woensdag 17-05-2023 tot en met maandag 22-05-2023

Toon aanbieding