Duurzame vakantiehuizen | Duurzame bungalows in IJhorst, Overijssel

De vakantiehuizen van Landschapspark Striks Erve, gelegen in het schilderachtige IJhorst in de provincie Overijssel, zijn niet alleen gastvrij en comfortabel, maar ook doordrenkt van duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze inzet voor het milieu heeft geleid tot de bouw van vakantiehuizen die niet alleen aan moderne eisen voldoen, maar ook aan de normen van duurzaamheid.

Een van de opvallende kenmerken van onze bungalows is het gebruik van elektrische verwarming. Dit betekent dat we volledig hebben afgezien van traditionele gasverwarming, wat niet alleen zorgt voor een schonere en milieuvriendelijkere omgeving, maar ook de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgt.

Wat betreft koken, hebben we dezelfde milieuvriendelijke aanpak gevolgd door over te stappen op elektrische kookapparatuur. Hierdoor zijn al onze vakantiehuizen volledig gasvrij. Dit draagt bij aan een groenere en schonere omgeving, terwijl we tegelijkertijd de modernste faciliteiten bieden voor onze gasten.

Bovendien hebben we geïnvesteerd in zonnepanelen op verschillende vakantieboerderijen binnen ons park. Deze zonnepanelen wekken voldoende energie op om in de totale energiebehoefte van ons park te voorzien. Dit betekent dat het verblijf in onze vakantiehuizen nu volledig CO2-neutraal is. We zijn er trots op dat we onze ecologische voetafdruk hebben geminimaliseerd en zo een bijdrage leveren aan de bescherming van onze prachtige natuurlijke omgeving.

Door te kiezen voor een verblijf bij Landschapspark Striks Erve, krijgen onze gasten niet alleen de kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van IJhorst, maar ook om te ontspannen in een omgeving die duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. We hopen dat je zult genieten van een vakantie-ervaring die niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een groenere en schonere toekomst voor ons allemaal.

Wil je ook duurzaam op vakantie en genieten van de prachtige omgeving? Bekijk en boek dan één van de duurzame bungalows met of zonder zonnepanelen.

Duurzame vakantiehuizen met zonnepanelen

 

 

Al onze duurzame vakantiehuizen


Type accommodatie 4 pers. Standaard 4 pers. Comfort 6 pers. Standaard 6 pers. Comfort
Woonkamer Open haard Houtkachel Elektrische sfeerhaard
Algemeen Wasmachine Wasdroger Huisdiervrij Huisdier welkom Sauna
Badkamer Douche Ligbad Bubbelbad
Slaapkamer Extra televisie op kamer Slaapkamer(s) beneden
Verdieping Extra toilet Extra wastafel op slaapkamer
Wifi Wifi (gratis) Zoekfilter verwijderen