Vakantiehuisjes Meppel

Landschapspark Striks Erve beschikt over 44 prachtige vakantiehuisjes in IJhorst, nabij Meppel. In deze vakantiehuisjes kun je heerlijk genieten van rust, ruimte en natuur. De vakantiehuisjes zijn ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan Meppel. Overnachten doe je in het vakantiehuisje, Meppel kun je bezoeken voor verschillende activiteiten, gastronomie en cultuur.

Wat is er te doen in Meppel?

Meppel heeft een rijke cultuur en historie. De boekdrukkunst is een van de belangrijke historische activiteiten waar Meppel om bekend stond. Deze oude kunst kun je herbeleven in het Drukkerijmuseum Meppel. Hier leer je alles over de schriftelijke communicatie; van de eerste tekens tot het huidige alfabet. Meppel is ook een leuke stad voor het shoppen. Er zijn verschillende grote winkelketens, maar ook veel kleine unieke winkeltjes. Voor een dagje shoppen of souvenirs kopen is Meppel ideaal.

In de zomermaanden juli en augustus worden er 6 Donderdag Meppeldagen georganiseerd. Elke Donderdag Meppeldag heeft een ander thema met tal van acts en activiteiten voor alle leeftijden! Het programma kent naast genoemde onderdelen een groot aantal vaste dagitems zoals de warenmarkt op de Grote Oever, de kinderrommelmarkt in de Prinsenbuurt, het torenklimmen, de pauzedienst in de Grote Kerk en de winkelstratenactiviteiten. De dag wordt ’s avonds traditioneel en vooral bruisend afgesloten met het Pleinenfestival. De laatste Meppeldag wordt afgesloten met de traditionele optocht van reclame- en versierde wagens.

Meppel ligt aan Nationaal Park Weerribben-Wieden. Meppel is dan ook een perfecte plaats om neer te ploffen in een terrasstoel en even op adem te komen. Meppel heeft veel verschillende cafés en restaurants, sommige oude boten zijn zelfs omgebouwd tot authentiek restaurant. Meppel is een stad van alle smaken.  

vakantiehuisje huren nabij Meppel:


Type accommodatie 4 pers. Standaard 4 pers. Comfort 6 pers. Standaard 6 pers. Comfort
Woonkamer Open haard Houtkachel Elektrische sfeerhaard
Algemeen Wasmachine Wasdroger Huisdiervrij Huisdier welkom Sauna
Badkamer Douche Ligbad Bubbelbad
Slaapkamer Extra televisie op kamer Slaapkamer(s) beneden
Verdieping Extra toilet Extra wastafel op slaapkamer
Wifi Wifi (gratis) Zoekfilter verwijderen