Klik hier om jouw review te schrijven                                                     

Door: J en E Mooiman


Verbleven in: Striks Erve 5
Waardering:
Drie weken in juni 2022 weer op Striks Erve verbleven Goede bedden, mooie badkamer, mooie nieuwe keuken. Ook wederom dank aan Marga en haar collegea die werkelijk alles doen om het ons naar de zin te maken. 1 tip bank in de woonkamer zit te laag voor de oudere mens. Schoonmaak was zoals altijd perfect, daar kunnen de grote parken een puntje aan zuigen. De omgeving is prachtig een heerlijke fiets en wandel omgeving.
Geplaatst op: 04-07-2022

Door: Theo & Rudie


Verbleven in: Striks Erve 5
Waardering:
Hallo, bedankt dat we in jullie mooie bungalow mochten verblijven. Het voelde bij binnenkomst direct als THUIS. Alles was super netjes in orde. We kijken met veel plezier terug op een mooie week met schitterend weer en een geweldige fiets omgeving. Dit is onze tweede vakantie op Striks Erve en we komen zeker nog vaak terug. Groetjes Rudie & Theo
Geplaatst op: 16-05-2022

Door: Albert BOERS


Verbleven in: Striks Erve 14
Waardering:
Wat hebben genoten in het boerderijtje. Alles in topform met heel veel privacy en rust rond het huisje. Met voldoende inventaris en keurig verzorgd.
Geplaatst op: 20-04-2022

Door: Jolanda


Verbleven in: Striks Erve 7
Waardering:
Een erg fijn huis waar we een midweekje vakantie hebben gehouden, goed schoon en erg mooi gerenoveerd Prachtige omgeving en prettige gastvrouw bij de receptie.
Geplaatst op: 16-10-2021

Door: Marguérite Corporaal


Verbleven in: Striks Erve 16
Waardering:
Erg gezellig huis van alle gemakken voorzien (vaatwasser, dvd speler). Het park is rustig en het huis heeft een grote achtertuin- een ideale speelplek voor jonge kinderen.
Geplaatst op: 25-10-2020

Door: J en E Mooiman


Verbleven in: Striks Erve 28
Waardering:
We zijn net weer terug uit IJhorst. We hebben weer 3 heerlijke weken gehad. We hebben genoten van de gastvrijheid van Marga en het team. Huisje was weer super schoon en volledig ingericht. Ook hebben we genoten van fiets en wandeltochten in de prachtige omgeving. Eventuele vragen worden super snel opgelost. Bij leven en welzijn komen we volgend jaar weer 3 weken.
Geplaatst op: 03-07-2020

Door: F. Stoel


Verbleven in: Striks Erve 37
Waardering:
Geplaatst op: 28-07-2019

Door: Gea


Verbleven in: Striks Erve 16
Waardering:
Een heerlijke midweek gehad op Striks Erve. Wat een ruimte om ieder huisje en wat een vrijheid! Geweldig! Een super schone en gezellige woning - gewoon een topper. We komen zeker terug. Grt Gea
Geplaatst op: 14-07-2019

Door: Fam F.Radecke


Verbleven in: Striks Erve 37
Waardering:
We werden gastvrij ontvangen op de receptie. Het mooie huis lag temidden van een sfeervol landschapspark. Alle voorzieningen waren aanwezig , Het interieur was modern en smaakvol en het huis was brandschoon. We hebben genoten van de mooie omgeving en de rust op het park. Huis nr 37 is echt een aanrader. We komen zeker hier terug!
Geplaatst op: 13-06-2019

Door: G de Graaf


Verbleven in: Striks Erve 2
Waardering:
Wij hebben 6 Maanden op het mooie en schone Park geweest,Wat een ontvangst en Hartelijke Marga en Jan,geweldige team. We hadden het niet beter kunnen krijgen. Het was altijd als wij wat voor jullie kunnen betekenen, dan staan wij voor jullie klaar. Dat is waar dag en nacht zijn ze er voor je..Geweldige maanden hebben wij gehad. Dank Dank voor jullie Gastvrijheid en liefde die wij hebben gekregen van jullie Ik raad dan ook aan mensen die van rust houden ,Ga naar dit mooie Park
Geplaatst op: 11-06-2019

Door: Rianne


Verbleven in: Striks Erve 19
Waardering:
Waren hier voor de 2ekeer. Niet alleen vanwege de prachtige boerderij, waar alles aanwezig was, maar ook vanwege de enorme gastvrijheid en de behulpzaam heid.???? Alles kon worden geregeld zodat ik s nachts in de vak.woning kon dialyseren. Voor zowel" gezonde" als degene die een ziekte hebben, is Striks Erve een echte aanrader. Je voelt je er thuis!! ????
Geplaatst op: 18-05-2019

Door: Arjan en Yvonne


Verbleven in: Striks Erve 28
Waardering:
Heerlijk rustig park. We waren hier van 19 tot en met 26 april. Prachtig weer en een geweldige omgeving. Veel gewandeld. Het huisje is compleet ingericht, er ontbreekt niets. We hopen hier nog eens naar toe te komen.
Geplaatst op: 03-05-2019

Door: Gerda van Dam


Verbleven in: Striks Erve 16
Waardering:
Wat een geweldige week hebben we gehad. De krentenstruikjes stonden volop in bloei: prachtig!!. Heerlijk huisje - schoon en comfortabel - Het weer was geweldig. Wat wil je nog meer. Alle lof voor de beheerders. Wat werden we geweldig geholpen toen we wat probleempjes hadden. Dank lieve mensen we komen graag weer eens terug. Lieve groetjes, Gerda.
Geplaatst op: 09-04-2019

Door: Paul en Tineke


Verbleven in: Striks Erve 28
Waardering:
Tip Top Huis. We hebben met volle teugen genoten van deze woonboerderij. Het ontbreekt er werkelijk aan niets. Een gezellig huis met fraaie inrichting en een beeldschone ligging met uitzicht over weilanden (met ooievaars) en in de verte het Reestdal en het dorpje IJhorst. Een huisje om zeker nog eens naar terug te komen!
Geplaatst op: 04-04-2019