Klik hier om een review te maken                                                      

Door: F. Stoel


Verbleven in: Striks Erve 37
Waardering:
Wij doen dit met het gezin al jaren. Ruime woning van alle gemakken voorzien in rustige omgeving. Als kinderen opgroeien kun je steeds andere dingen doen. Is in de buurt wel wat te doen ?? Zekers voor elk wat wils. 10 min. rijden naar Zwarte Dennen bij Staphorst voor boswandelingen met verschillende afstanden. Mijn vrouw en dochters shoppen altijd een keer in de Wijk - Modewereld is vernieuwd. Mooi en groot. Ga ik altijd met mijn zoon een bakkie doen. We laten ons verrassen met de aankopen. 10 minuten rijden vanaf het park is in Balkbrug het Heuveltjesbosbad - ruim aangelegd zwembad met 3 buitenbaden. Heerlijk met warm weer. Bijzonder fijn is dat de ouders pal naast het peuterbad kunnen zitten aan tafel met parasol. Middag zit je makkelijk uit. Half uurtje rijden waar kan je dan terecht ? Zwolle heeft een leuk winkelgebied - zaterdag uitgebreide gezellige markt. Er is in Zwolle ook een grote Pathe bioscoop. Je parkeert er pal naast. Giethoorn is zeker een aanrader - parkeren bij binnenpad 14. Elektrische boot huren en een in de prachtige natuur een tocht maken. Verschillende afstanden mogelijk. Wij huren altijd een houten boot met elektrische motor bij familie vd Heuvel. 1x willen we altijd een tocht maken naar Kartplaza bij Nijverdal. Onze kinderen zijn inmiddels groter. Zwemmen in Balkbrug blijft leuk maar laseren - karten - bowlen. Vinden ze toppie. Daarnaast talloze mogelijkheden nog voor openluchtmusea streekmarkten etc. Bij de receptie kunnen ze je hierover uitgebreid informeren. Nadeel StriksErve - Je moet een keer naar huis.
Geplaatst op: 28-07-2019

Door: Gea


Verbleven in: Striks Erve 16
Waardering:
Een heerlijke midweek gehad op Striks Erve. Wat een ruimte om ieder huisje en wat een vrijheid! Geweldig! Een super schone en gezellige woning - gewoon een topper. We komen zeker terug. Grt Gea
Geplaatst op: 14-07-2019

Door: Fam F.Radecke


Verbleven in: Striks Erve 37
Waardering:
We werden gastvrij ontvangen op de receptie. Het mooie huis lag temidden van een sfeervol landschapspark. Alle voorzieningen waren aanwezig , Het interieur was modern en smaakvol en het huis was brandschoon. We hebben genoten van de mooie omgeving en de rust op het park. Huis nr 37 is echt een aanrader. We komen zeker hier terug!
Geplaatst op: 13-06-2019

Door: G de Graaf


Verbleven in: Striks Erve 2
Waardering:
Wij hebben 6 Maanden op het mooie en schone Park geweest,Wat een ontvangst en Hartelijke Marga en Jan,geweldige team. We hadden het niet beter kunnen krijgen. Het was altijd als wij wat voor jullie kunnen betekenen, dan staan wij voor jullie klaar. Dat is waar dag en nacht zijn ze er voor je..Geweldige maanden hebben wij gehad. Dank Dank voor jullie Gastvrijheid en liefde die wij hebben gekregen van jullie Ik raad dan ook aan mensen die van rust houden ,Ga naar dit mooie Park
Geplaatst op: 11-06-2019

Door: Rianne


Verbleven in: Striks Erve 19
Waardering:
Waren hier voor de 2ekeer. Niet alleen vanwege de prachtige boerderij, waar alles aanwezig was, maar ook vanwege de enorme gastvrijheid en de behulpzaam heid.???? Alles kon worden geregeld zodat ik s nachts in de vak.woning kon dialyseren. Voor zowel" gezonde" als degene die een ziekte hebben, is Striks Erve een echte aanrader. Je voelt je er thuis!! ????
Geplaatst op: 18-05-2019

Door: Arjan en Yvonne


Verbleven in: Striks Erve 28
Waardering:
Heerlijk rustig park. We waren hier van 19 tot en met 26 april. Prachtig weer en een geweldige omgeving. Veel gewandeld. Het huisje is compleet ingericht, er ontbreekt niets. We hopen hier nog eens naar toe te komen.
Geplaatst op: 03-05-2019

Door: Gerda van Dam


Verbleven in: Striks Erve 16
Waardering:
Wat een geweldige week hebben we gehad. De krentenstruikjes stonden volop in bloei: prachtig!!. Heerlijk huisje - schoon en comfortabel - Het weer was geweldig. Wat wil je nog meer. Alle lof voor de beheerders. Wat werden we geweldig geholpen toen we wat probleempjes hadden. Dank lieve mensen we komen graag weer eens terug. Lieve groetjes, Gerda.
Geplaatst op: 09-04-2019

Door: Paul en Tineke


Verbleven in: Striks Erve 28
Waardering:
Tip Top Huis. We hebben met volle teugen genoten van deze woonboerderij. Het ontbreekt er werkelijk aan niets. Een gezellig huis met fraaie inrichting en een beeldschone ligging met uitzicht over weilanden (met ooievaars) en in de verte het Reestdal en het dorpje IJhorst. Een huisje om zeker nog eens naar terug te komen!
Geplaatst op: 04-04-2019