Update 15 oktober 2020

Bezoekt u ons dit najaar?

We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent het wel of niet met meerdere gezinnen in een bungalow verblijven. 

Zoals u ongetwijfeld heeft opgemerkt loopt het aantal besmettingen van het Covid-19 virus weer op. 

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Dit houdt het volgende in voor de komende vier weken (aankomsten tot en met 10 november), tenzij dit bij de volgende persconferentie wordt aangepast:

* Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit één huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) een vakantiewoning te huren.

*In de omgeving van het park zijn diverse restaurants die desgewenst “aan huis” een heerlijke maaltijd willen komen brengen. Voor informatie kunt u terecht op de receptie.

*Alle overige boekingen mogen blijven staan, indien u zelf wenst te annuleren i.v.m. Corona, dan moeten wij u erop wijzen dat dan de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen met een aankomstdatum tot en met 10 november

Het is belangrijk dat u ook op ons park 1,5 meter afstand houdt van mensen die niet uit uw eigen huishouden komen. Kinderen mogen rustig samen spelen op het terrein en in de speeltuin.

Het schoonmaakteam van Striks Erve staat er om bekend dat de woningen goed schoongemaakt worden!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kan zowel telefonisch op 0522 440253 of per email op info@strikserve.nl

Hartelijk dank en blijf gezond!