Update donderdag 7 mei 11.00 uur

Veel gestelde vragen:

Mag ik nu nog komen? Voor alle boekingen met een aankomstdatum tot 1 juni 2020 geldt dat alleen gezinnen op het park mogen komen die normaal gesproken ook samenwonen. Het is niet toegestaan om met samengestelde gezelschappen te komen. U mag dus nog wel komen als u aan de voorwaarden voldoet.

En als ik na 19 mei kom? Vooralsnog ziet het er naar uit dat u dan gewoon kunt komen,mits de veiligheidsregio IJsselland anders bepaalt. U kunt uw vakantie met een aankomst tot en met 31 mei (mits geboekt voor 15 maart 2020) nog steeds annuleren en verplaatsen naar een andere datum dit jaar of naar 2021 tot en met uw aankomstdag dit jaar.

Ik kom na 1 juni, kan ik annuleren? Indien u annuleert met een aankomstdatum na 1 juni 2020 dan geleden de normale annuleringsvoorwaarden. Op dit moment zijn er nog geen maatregelen voor boekingen met een aankomstdatum na 1 juni en vooralsnog gaan wij ervan uit dat u gewoon kunt komen. Indien er toch nieuwe maatregelen komen dan ontvangt u van ons tijdig bericht.

Kan ik nog lastminute komen? Ja, ons park is nog geopend, we houden ons aan de richtlijnen van de RIVM. Indien u wilt komen met uw eigen gezin, dan mag dat. Op het park gelden ook de regels van 1,5 meter afstand van elkaar houden. Tot en met eind mei kunt u ook op andere dagen wisselen dan op de standaard dagen maandag of vrijdag. Voor informatie en/of prijs kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen.

Wat voor eetgelegenheden zijn open? Tot 20 mei blijven alle horecabedrijven gesloten. Wel zijn er horecabedrijven in de omgeving die bezorgen of waar u heerlijk eten kunt afhalen. Wij vragen u deze bedrijven dan ook te steunen als u dat kunt. Wij geven u hierover graag informatie.

Kan ik boodschappen laten bezorgen op het park? Zeker kan dat! De dichtstbijzijnde supermarkt is Coop Dunnink in De Wijk (met eigen bakkerij en slagerij) en zij kunnen de boodschappen op het park brengen.

Is de receptie geopend? De deur van de receptie zal vaker gesloten zijn, maar wij zijn wel aanwezig of telefonisch bereikbaar op 0522 440253

Heeft u vragen? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op 0522 440253, maar u kunt ook een mail sturen naar info@strikserve.nl

Hartelijk dank en blijf gezond!