Update woensdag 1 juli

Veel gestelde vragen:

Mag ik nu nog komen? Ja! U mag met het maximaal aantal personen komen per woning als u tenminste wel zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Bij mooi weer raden wij u ook aan om zoveel mogelijk buiten te zitten, daar is echt ruimte genoeg!

Kan ik nog annuleren of omzetten? U kunt uw boeking niet meer omzetten naar een andere datum, per direct gelden de normale annuleringsvoorwaarden weer. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten? In de meeste gevallen wordt annulering vanwege Corona niet vergoed, maar vraagt u dit na bij uw verzekering.

Wat voor eetgelegenheden zijn open? Alle horeca is weer open, reserveren is echter wel noodzakelijk! Op de terrassen kunt u zonder reservering terecht.

Kan ik boodschappen laten bezorgen op het park? Zeker kan dat! De dichtstbijzijnde supermarkt is Coop Dunnink in De Wijk (met eigen bakkerij en slagerij) en zij kunnen de boodschappen op het park brengen.

Is de receptie geopend? De deur van de receptie is weer op de normale openingstijden open. Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar.

Kan ik nog fietsen huren? Jazeker is dit mogelijk. Wij werken samen met een fietsverhuurder in De Wijk. Wel graag vooraf reserveren en de fietsen kunnen uitsluitend contant afgerekend worden.

Is er dan nog wel iets te doen in de buurt? Het Reestdal is een prachtig gebied om te fietsen en te wandelen, de natuur te ontdekken. Een zeer afwisselend landschap waar u vele kleine (boerderij)winkels kunt vinden. De meesten zijn open. Ook de meeste musea, attracties en speeltuinen zijn inmiddels weer open.

Heeft u vragen? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op 0522 440253, maar u kunt ook een mail sturen naar info@strikserve.nl

Hartelijk dank en blijf gezond!