Update 04-06-2021 17.00 uur

Bezoekt u ons binnenkort?

We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent het wel of niet met meerdere gezinnen in een bungalow verblijven.

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Dit houdt het volgende in: voor de komende weken , tenzij dit bij een volgende persconferentie wordt aangepast:

* Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen of eigen gezin en het dringende advies is om niet meer dan 4 personen als gast te ontvangen boven de 13 jaar en ouder. 

*We vragen u uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en u te houden aan het aantal geadviseerde personen.

*De terrassen van de horeca mogen weer open van 06.00 tot 22.00 uur. Er zijn nog restaurants in de omgeving waar u maaltijden op kunt halen, maar er zijn ook horecabedrijven die hier mee stoppen nu de openingstijden zijn uitgebreid. Informatie hierover kunt u krijgen bij de receptie.

* Vele musea, attracties e.d. mogen weer open. Wij verwijzen graag naar de website voor verdere informatie omtrent reserveren etc.

*Alle boekingen mogen blijven staan, mits u zich houdt aan het aantal toegestane personen. Indien u zelf wenst te annuleren i.v.m. Corona, dan moeten wij u erop wijzen dat dan de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen met een aankomstdatum tot nader order.

Wij wachten de nieuwe persconferentie af. 

 

Wij vragen u in de receptie een mondkapje te dragen. Er mogen max. 2 gasten tegelijk naar binnen, daardoor kan het zijn dat u iets langer moet wachten totdat u de receptie kunt betreden. Het is belangrijk dat u ook op ons park 1,5 meter afstand houdt van mensen die niet uit uw eigen huishouden komen.

Kinderen mogen rustig samen spelen op het terrein en in de speeltuin.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Hartelijk dank en blijf gezond!