Update 15 december 2020

Bezoekt u ons binnenkort?

 

We begrijpen dat u veel vragen heeft omtrent het wel of niet met meerdere gezinnen in een bungalow verblijven.

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Dit houdt het volgende in: voor de komende weken , tenzij dit bij een volgende persconferentie wordt aangepast:

* Een gezelschap mag bestaan uit maximaal het eigen gezin en 2 mensen met een leeftijd van 13 jaar en ouder. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan dit aantal personen in een bungalow te verblijven.(Met Kerst mag u 1 bezoeker meer ontvangen)

*Het is niet mogelijk om te annuleren omdat de horeca gesloten blijft of de winkels gesloten zijn, zie de algemene voorwaarden welke zijn meegezonden bij uw reserveringsbevestiging. Wij brengen u op de hoogte waar u eten kunt afhalen en welke restaurants ook bezorgen op ons park. Ons bungalowpark is dan ook gewoon open en wordt niet door de overheid gesloten.

*Alle overige boekingen mogen blijven staan, indien u zelf wenst te annuleren i.v.m. Corona, dan moeten wij u erop wijzen dat dan de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen met een aankomstdatum tot 18 januari 2021

Het is belangrijk dat u ook op ons park 1,5 meter afstand houdt van mensen die niet uit uw eigen huishouden komen.

Kinderen mogen rustig samen spelen op het terrein en op de speeltoestellen.

We staan erom bekend dat we goed schoonmaken. De deurklinken worden ook na een laatste check van uw woning nogmaals gedesinfecteerd.

Tot nader order gelden bovenstaande maatregelen voor alle boekingen met een aankomst t/m 18 januari 2021. Na de persconferentie op 12 januari zal een volgende update volgen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen op 0522 440253 of mailen info@strikserve.nl

Hartelijk dank en blijf gezond!